Update 18-Juni-2013

Tänkte att jag kunde meddela lite om hur läget är då många följer Atos! 

Telefonen har tyvärr vart ganska tyst vi har fått några obs som vi följt upp men tyvärr ingen skymt av Atos från våran sida.

Under dagen har vi skaffat en del sponsorer som hjälper oss med det dom kan vilket är väldigt uppskattat från våran sida och vi tackar dom till tusen för det dom gör!!

Vi har även en mat station där vi vet att han äter till 99%, dock inte vilka tider. Just nu planerar vi även hur vi ska gå till väga när det blir dags att fånga in honom. Vi kämpar på och gör allt vi kan för att få hem Atos så snart som möjligt men sånt här tar tid och tyvärr måste man låta det ta tid annars blir det bara svårare att ta in Atos då vi stressar och skrämmer bort honom ju mer vi håller på.

Som vi tidigare skrivit här på bloggen avvaktar vi för stunden med att gå ut med obs då folk gärna tar och åker ut själva o försöker fånga in hunden av ren o skär snällhet. Vilket gör jobbet svårare för oss!

Detta var en liten update för nu. Ha det så bra, så uppdaterar vi här så snart vi har mer information vi kan komma ut med. Super tack för ni bryr er om Atos! 

Kommentarer

Skriv en kommentar








Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus