Lugnet före stormen?

Inga obs dom senasre dagarna tyvärr troligen solen som får han att ligga i skogen, vi vet att han var på tuddarps området senast o vi har även pratat med dom där o fått mer direkta platser var han sovit och sätts även hur han gått.

Hoppas på OBS kvällstid ev under morgondagen!

Tack igen för stöd och engagemang.

Kommentarer

  • Sara Karlsson
  • 2013-07-13

DELA! Igårkväll såg vi den här hunden springa lös och ensam på Östra stranden. Såg trött och sliten ut, och haltade på en baktass. Vi frågade nästan alla vi stötte på om de visste om hunden har en ägare där, men ingen kände till det. Polisen visste (självklart) inget heller utan ville att vi skulle fånga in hunden och lämna den på Polisstationen. Vi tappade bort den bland stugorna efter ett tag och det blev mörkt jätte fort. Snälla dela och sprid, och hör av er om ni har sett eller vet något!
DELA! Igårkväll såg vi den här hunden springa lös och ensam på Östra stranden. Såg trött och sliten ut, och haltade på en baktass. Vi frågade nästan alla vi stötte på om de visste om hunden har en ägare där, men ingen kände till det. Polisen visste (självklart) inget heller utan ville att vi skulle fånga in hunden och lämna den på Polisstationen. Vi tappade bort den bland stugorna efter ett tag och det blev mörkt jätte fort. Snälla dela och sprid, och hör av er om ni har sett eller vet något! (på Facebook av en ANNA ELENA SILVA) kan det vara samma hund??

Svar: Sett o va inte Atos :)Tack för du informerade guld värt! :)
Jesper Grönfoss

  • Anonym
  • 2013-07-16

Hoppas ni får tag på honom :D

Skriv en kommentar








Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus